Despre noi

Povestea noastră!

Prime Care Center s-a născut din nevoia de claritate și siguranță în tot ceea ce ține de îngrijire a pielii și a corpului. În calitate de echipă dedicată și pasionată, ne străduim să oferim întotdeauna servicii de cea mai înaltă calitate pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.

Identitatea noastră este bazată pe claritate, corectitudine și transparență. Suntem ferm convinși că o comunicare deschisă și sinceră între noi și clienții noștri este cheia succesului în realizarea obiectivelor și atingerea rezultatelor dorite.

Fie că doriți să scăpați definitiv și sigur de părul nedorit sau sunteți în căutarea unor tratamente faciale personalizate, suntem dedicați să vă oferim experiențe sigure, eficiente și confortabile. Utilizăm cele mai avansate tehnologii și produse de cea mai înaltă calitate pentru a obține rezultate satisfacătoare. 

Suntem preocupați de sănătatea și siguranța clienților noștri, dar și de bunăstarea acestora. Astfel, ne străduim oferim un mediu confortabil și primitor, care respectă cu strictețe protocoalele de curățenie și igienă pentru a ne asigura centrul nostru este un loc în care te simți în siguranță.

Fiecare client va avea parte de o experiență unică și personalizată răsfațându-și simțurile în maniera aleasă. La Prime Care Center, poți explora 4 categorii ale simțurilor tale: vizual, olfactiv, auditiv, gustativ.

Ce laser folosim la Prime Care Center?

Cea mai nouă și eficientă metodă pentru epilarea definitivă – Laser diodă cu 3 lungimi de undă.

Ce este special la acest tip de laser este faptul ca emite 3 lungimi de undă (755/808/1064nm), are o putere a laserului mare, de 1200W și un sistem de răcire care poate ajunge la -17 grade, ceea ce asigură rezultate eficiente, sigure și confortabile pentru o gamă largă de fototipuri cutanate și pentru orice textura a firului de păr.

 Laserul Alexandrite (cu o lungime de undă de  755 nm) este considerat standardul de aur în tratarea părului subțire și deschis la culoare.

 Laserul Diodă (cu o lungime de undă de 808 nm) este opțiunea perfecă pentru parul negru, prezentând o absorbție medie a melaninei, ceea ce îl face sigur pentru pielea mai închisă la culoare.

 Laserul Nd:YAG (cu o lungime de undă de 1064 nm) se concentrează în special pe tratarea tipurilor de piele închisă.

Scroll to Top